fbpx

Lejlighederne

Flotte ferielejligheder på Fyn

Se også ‘Sommerhus ved vandet

Lejlighed A

SE VIDEO HER (Facebook)

4 (+2) personers lejlighed.

Lys moderne lejlighed med fuldt udstyret køkken, stue med 42″ fladskærms TV og stereoanlæg, samt badeværelse i stueplan. På 1. salen to dobbeltværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Sovesofa i stuen med mulighed for ekstra opredninger. TV pakke Boxer Mix bestående af 25 kanaler. Der er både morgen- og aftenterrasse mod hhv. øst og vest.

Fjernsynsområdet i lejlighed a

Stuen i lejlighed aTeresse

Lejlighed B

SE VIDEO HER (Facebook)

2 (+2) personers lejlighed.

Lys moderne lejlighed med fuldt udstyret køkken, stue med 42″ fladskærms TV og DAB radio, samt badeværelse i stueplan. Åbent via trappe til 1. salen som er ét stort værelse med dobbeltseng. Sovesofa i stuen med mulighed for ekstra opredninger. TV pakke Boxer Mix bestående af 25 kanaler. Der er både morgen- og aftenterrasse mod hhv. øst og vest.

Køkkenet lejlighed b Stuen lejlighed b Terassen

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejlighed C (værelse C1 og C2)

SE VIDEO HER (Facebook)

Lejligheden er stort set identisk med lejlighed A og kan lejes på samme vis for 4 (+2) personer, men er man alene eller kun to personer kan man spare lidt penge ved at leje et enkelt værelse i stedet for en hel lejlighed. Man deler således køkken, bad, opholdsrum og terrasser med eventuelle gæster i det andet værelse, og gæster i de øvrige lejligheder benytter også vaskesøjlen i lejlighed C.

C1 er et værelse med to enkeltsenge, og C2 er med en dobbeltseng. Værelserne befinder sig på 1. salen i en helt nyopført lejlighed i samme lækre stil som de to andre, med fuldt udstyret køkken, badeværelse og opholdsrum med 49″ fladskærms TV i stueplan. I badeværelset er desuden en vaskesøjle med polet-indkast som også kan benyttes af gæsterne i lejlighed A og B.

Lejligheden:

C_Køkken_Alrum     C_Alrum     C_Entre

Værelse C1:

C1_1     C1_3

Værelse C2:

C2_1