fbpx

Faciliteter

Vi kan tilbyde følgende faciliteter på Kjærsgaard:

Pool

Indendørs swimmingpool opvarmet til ca. 28 grader 3,5×6,0 meter med en dybde på 1,4 meter overalt. Der er adgang hver dag fra kl. 08:00 til 20:00

Bar Nr. 7

Hyggelig bar med de mest almindelige drikkevarer samt et mindre sortiment af drinks. Baren er åben for offentligheden hver torsdag fra kl. 19 til 23 samt fredag fra kl. 15 til 18. I højsæson, helligdage samt ved særlige begivenheder kan der være udvidede åbningstider – følg os på Facebook. Rygning er tilladt!

Billard

Keglebillard som også kan anvendes til pool. Kun tilgængeligt i barens åbningstid.

Poolen

Skov

Ejendommen ligger midt i et skovområde på total 16 hektar. Skoven består primært af danske løvtræer hvoraf mange nu er op mod 15 m høje. Man kan få en spændende naturoplevelse ad de mange skovveje forbi de tre søer og mosen. Her yngler både troldænder, grønbenede rørhøns, blishøns og ænder mm. og der er jævnlige besøg af store fugle som musvåge, falk, hvepsevåge og rørhøg.

Krolf

Der forefindes en 12-hullers Krolf-bane som kan benyttes af feriegæster. Køller mm. kan lejes på stedet.

Vaskesøjle

Vaskemaskine og tørretumbler med polet-indkast er tilgængelig for alle.

Hesteferie

Som noget nyt kan man nu tage sin hest med på ferie! Den kan dog ikke bo her på Kjærsgaard, men vi har samarbejde med et stutteri længere nede ad vejen, så mens I opholder Jer her bliver bliver der pylret om hesten af Lis. Kjærsgaard Ferielejligheder ligger midt i naturen med muligheder for rideture i vores dejlige område med mark og skov.

Golf

Man kan spare penge ved at købe greenfee’s til Vestfyns Golfklub her hos os. Vi har også specifikke golf-ophold hvor de er inkluderet, se mere under ‘Priser’.